Despre mine

Fotografia mea
Oradea, Bihor, Romania
Eu sunt eu si nu mai pot fi doua persoane la fel...

joi, aprilie 08, 2010

Aiureli din viata unui om bolnav

Recent m-am transpus intr-un gandac ce misuna pe la mine prin camera. Se pare ca fiinta asta mica si insemnata pentru totalitatea universului isi cauta un loc mai comod pe pervazul meu ca sa stea la soare.
Dintr-o profunda stare spirituala ce a acracterizat toate momentele din aceea zi, m-am pus langa fereastra si cu toata puterea mea am incercat sa imi impart existenta cu aceea fiinta. Desi nu sunt asa de capacitat am reusit sa ma uit adanc in sufletul ei si sa ma transpun cu puterea minti in trupul firav ce vrea numai cateva momente de singuratate solara.
Poate ca m-am inselat dar toata viata mea am crezut in teoria ca fiintele mai mici la cunoastere si functii sinaptice, adapostesc unele fiinte ce s-au "gazduit" in ele dintr-o alta stare de existenta.
poate ma incel sau nu, dar de mult aveam impresia ca protejam pe cineva cand nu atacam aceste animale indiferent de regnul din care fac parte, fie ca sunt feline, caini sau chiar insecte ce vor doar o bucata din soare.
Mi-am sprijinit capul in palme si am stat ore bune si am privit-o incercand sa ma concentrez indeajuns de mult sa pot patrunde intre legaturile ei neuronale.
Pentru cateva clipe am reusit si mi s-a parut destul de anevoioasa viata de gandac.
Si ce viata....

Niciun comentariu: