Despre mine

Fotografia mea
Oradea, Bihor, Romania
Eu sunt eu si nu mai pot fi doua persoane la fel...

joi, decembrie 10, 2009

inca o zi de cacat

aceasi viata, acelasi vis, aceasi dorinta de a trai.
nimic nu s-a schimbat si nimic nu cred ca se va schimba cat de curand. ma intreb uneori daca nu cumva sunt blocat intr-un ciclu atemporal ce se rezuma doar la modul meu prostesc de a pierde timpul cat mai util.
de vreo saptamana am in gand sa imi fac ordine printre ganduri, activitati si culminand chiar cu curatenia spirituala si ce a camerei in care imi petrec cat de cat timpul. dar nu ma indur sa fac nimic din cea cea am descris mai sus.
ma simt uneori de parca nu am chef nici sa traiesc dara minte sa mai fac ceva util pentru persoana mea. stau cu partiturile pe pian si nu am chef sa exersez, desi imi doresc destul de mult sa fiu un virtuos in domeniu...nu pentru a deveni ce stiu eu ce vedeta, ci doar ca sa pot sa imi pun toate cantecele ce imi ptrec prin minte si simtiri pe foaie ca si lumea cunoscatoare sa le vada.
as vrea ca sa imi iau caitele cu poezii si sa le redactez in mod digital ca sa le pot publica la un moment dat sau doar sa le am. dar si aceasta activitate nu mai are trecere.
cred ca numai momentul in care imi voi face cadoul mult visat (alias un Nikon D80) ma voi simti implini, dar cu siguranta si atunci numai pe moment. dar visul de a face poze la tot ce misca si de a capta viata in momente istorice ma fascineaza intr-una.
cred ca lipsa mea din aceasta lumea se datoreaza si fatptului ca mi-a captat atentia o anumita persoana si se pare ca e plecata in departari pentru cateva zile. tocmai cand imi gasisem si eu pe cineva cu aceasi lungime de unda.
of, of, of, undele astea sunt rare si destul de greu de gasit...dar cel mai important nu e ca sa iti placa ci ca sa existe chimie si intelegere....
comunicarea este totul...
ea este cheia.
in era tehnologiei, oare omul mai comunica?
sincer nu cred...ne pierdem intre milioanele de Giga de stocare, viteze ametitoare si tehnologie SF.
iubiti, daruiti si visati oamenilor...

Niciun comentariu: